Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επαγγελματικά Αυτοκίνητα > TRANSIT CUSTOM > Χαρακτηριστικά > Άνεση και ευκολία

Έξυπνη τεχνολογία σέρβις

Για τη αύξηση της αποδοτικότητας και της παραγωγικότητας, η έξυπνη τεχνολογία κινητήρα διασφαλίζει ότι δεν δεσμεύεστε από τα παραδοσιακά διαστήματα μεταξύ των σέρβις. Η τεχνολογία λαμβάνει υπόψη διάφορους παράγοντες, όπως ποσότητα και ποιότητα του λιπαντικού, φορτίο κινητήρα, θερμοκρασία και ταχύτητα, για να διασφαλίσει ότι πραγματοποιείτε σέρβις στο όχημά σας μόνο όταν χρειάζεται.

Τα χαρακτηριστικά που παρουσιάζονται σε αυτήν τη σελίδα μπορεί να διατίθενται αποκλειστικά σε επιλεγμένα μοντέλα. Όπου διατίθενται, αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να είναι προαιρετικά πρόσθετα με επιπλέον χρέωση. Για περισσότερες πληροφορίες, κατεβάστε το φυλλάδιο για να δείτε τις τρέχουσες προδιαγραφές.

Ford SYNC interior display

SYNC 3. Για άνετη, ασύρματη εμπειρία

Το Ford SYNC 3 είναι ένα υπερσύγχρονο σύστημα με το οποίο μπορείτε να παραμένετε συνδεδεμένοι και να ελέγχετε το τηλέφωνο, τη μουσική και το σύστημα πλοήγησης. Επιλέξτε είτε φωνητικές εντολές ή την έγχρωμη οθόνη αφής 8'', η οποία υποστηρίζει πολλαπλούς χειρισμούς με το χέρι, όπως “σάρωση” ή “τσίμπημα και τέντωμα” για ζουμ.

Καθίσματα σχεδιασμένα για τη δική σας άνεση

Τα νέα σχέδια των μπροστινών καθισμάτων χαρακτηρίζονται από ανανεωμένη γεωμετρία, πιο παχιά υφάσματα και ακόμα πιο ανθεκτικές επενδύσεις για καλύτερη υποστήριξη, πρόσθετη άνεση και ακόμα πιο ευχάριστες διαδρομές. Αναφορικά με τις διαμορφώσεις των καθισμάτων, οι παραλλαγές του Transit Custom Kombi διαθέτουν 2+1 καθίσματα τύπου flamingo δεύτερης και τρίτης σειράς, το Transit Custom Kombi Van διαθέτει 2+1 καθίσματα τύπου flamingo δεύτερης σειράς και το Transit Custom DCiV διαθέτει έναν τριπλό πάγκο δεύτερης σειράς.

New Blue Ford Transit Custom rear seating
New Transit interior seating

Το κινητό σας γραφείο

Το ευέλικτο, διπλό κάθισμα συνοδηγού διατίθεται με εύκολα προσβάσιμο αποθηκευτικό χώρο κάτω από το κάθισμα, αρκετά μεγάλο για να αποθηκεύσετε έναν φορητό υπολογιστή, φακέλους και άλλα χρήσιμα αξεσουάρ γραφείου. Στις σειρές Trend, Limited και Sport, το κάθισμα διατίθεται με πτυσσόμενο τραπεζάκι, το οποίο αποθηκεύεται στο επάνω μέρος του κεντρικού πίσω καθίσματος. Αυτό το τραπέζι έχει μια χρηστική περιοχή 345 mm x 240 mm, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να τοποθετήσετε σε αυτό με ευκολία έναν φορητό υπολογιστή ή ένα ντοσιέ. Το πτυσσόμενο τραπεζάκι διαθέτει επίσης δύο ποτηροθήκες, μια εσοχή για στιλό και έναν ελαστικό ιμάντα συγκράτησης.

Χρήσιμοι αποθηκευτικοί χώροι παντού

Το νέο Transit Custom διαθέτει πολλούς εύχρηστους αποθηκευτικούς χώρους. Για παράδειγμα, υπάρχει αποθηκευτικός χώρος εύκολης πρόσβασης στον πίνακα οργάνων. Ένα κρυφό ντουλαπάκι με δυνατότητα κλειδώματος είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει κρεμαστούς φακέλους Α4 και, ανάλογα με τη σειρά που επιλέξετε, μπορεί επίσης να φωτίζεται. Υπάρχει επίσης ένας βολικός αποθηκευτικός χώρος κάτω από το κάθισμα για τα πολύτιμα αντικείμενά σας. Μια πτυσσόμενη ποτηροθήκη βρίσκεται ανάμεσα στα καθίσματα του οδηγού και του συνοδηγού (διαθέσιμη μόνο στα μοντέλα με μηχανικό κιβώτιο). Ακόμα και οι πόρτες του οχήματος έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την αύξηση του χώρου με μεγάλες θήκες για να χωρέσουν ένα ντοσιέ Α4 και ένα μπουκάλι 2 λίτρων.

New Transit Custom climate control

Μπορείτε να ρυθμίσετε εύκολα τη θερμοκρασία μέσα στην καμπίνα

Το νέο Transit Custom διαθέτει νέα κουμπιά ελέγχου του συστήματος θέρμανσης και ψύξης, με εύκολη πρόσβαση από τον οδηγό και το συνοδηγό. Ο διακόπτης ελέγχου της θερμοκρασίας στα δεξιά διαθέτει μια ρύθμιση μέγιστης ψύξης και μέγιστης θέρμανσης, ενώ ο διακόπτης στα αριστερά ελέγχει την ταχύτητα του ανεμιστήρα όταν η ρύθμιση της θερμοκρασίας βρίσκεται σε μια τιμή διαφορετική της μέγιστης. Ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος, τα κουμπιά ανάμεσα στους δύο διακόπτες αφορούν τον έλεγχο της κατεύθυνσης ροής του αέρα (παρμπρίζ και πρόσωπο, χώρος για τα πόδια), τα θερμαινόμενα καθίσματα, το θερμαινόμενο παρμπρίζ, το θερμαινόμενο πίσω παράθυρο, τους θερμαινόμενους καθρέπτες και τον κλιματισμό.

Καλύτερος φωτισμός για ευκολότερη, ασφαλέστερη φόρτωση

Ο προαιρετικός πολύ έντονος, οικονομικός φωτισμός με λυχνίες LED στον χώρο φόρτωσης, είναι απαραίτητος όταν εργάζεστε στον χώρο φόρτωσης του βαν σας. Πρόκειται για άλλη μια απλή, μα πρακτική καινοτομία.

New Ford Transit Custom LED lights for the load area close up
New Ford Transit Custom rain sensing wipers

Υαλοκαθαριστήρες που προσαρμόζονται αυτόματα ανάλογα με την ένταση της βροχής

Οι υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρες βροχής ενεργοποιούνται μόλις ανιχνεύσουν σταγονίδια στο παρμπρίζ και στη συνέχεια ρυθμίζουν την ταχύτητά τους ανάλογα με την ένταση της βροχής. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αρκετών επιπέδων λειτουργίας τους, τα οποία καθορίζουν πόσα σταγονίδια μπορούν να συγκεντρώνονται στο παρμπρίζ πριν τα καθαρίσουν οι υαλοκαθαριστήρες.

Καθαρίστε το παρμπρίζ σας γρήγορα με το Quickclear

Αυτό το έξυπνο χαρακτηριστικό έχει σχεδιαστεί για να ξεκινάτε χωρίς καθυστέρηση όταν έχει παγωνιά. Εσείς απλά πατάτε ένα κουμπί και οι εξαιρετικά λεπτές αντιστάσεις θερμαίνονται ταχύτητα και ξεπαγώνουν ή αποθαμπώνουν το παρμπρίζ και ταυτόχρονα ξεπαγώνουν και τους υαλοκαθαριστήρες.

 

New Ford Transit Custom fuel cap

Σύστημα ανεφοδιασμού καυσίμου Ford Easy Fuel, για αλάνθαστο γέμισμα

Με αυτήν τη χρήσιμη τεχνολογία είναι σχεδόν αδύνατο να βάλετε το λάθος καύσιμο στο όχημά σας, πολύ απλά γιατί το λάθος στόμιο δεν μπορεί να χωρέσει. Ακόμα καλύτερα, το Ford Easy Fuel είναι ένα σύστημα ανεφοδιασμού χωρίς τάπα, το οποίο σημαίνει ότι γλιτώσατε για πάντα από τις βρώμικες τάπες καυσίμου.

Αναδιπλούμενοι καθρέπτες που αυτοπροστατεύονται

Για προστασία από τυχαίες ζημιές, οι ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέφτες διπλώνουν αυτόματα όταν είστε σταθμευμένοι. Όταν είναι διπλωμένοι, προστατεύουν επίσης τα στιλάτα ενσωματωμένα φλας.

Top